Uvjeti članstva Ispis E-mail

 

Udruga likovnih umjetnika Grupa'69

Palmotićeva 13

10000 Zagreb

Tel.: 01/492 22 52

Fax: 01/492 22 52

Predsjednik: Jaroslav Kaderžabek

Mob.: 091/89 69 121

Tajnica: Ljubica Štibuhar

Mob.: 098/524 042

 

 

 

 

 

 

Uvjeti članstva:

 

Godišnja članarina iznosi 300.- kn za zaposlene, a za učenike, studente i umirovljenike 200.- kn. (Kod specifičnih slučajeva Predsjedništvo može odlučiti da član ne plaća članarinu.) Članovi godišnje ostavljaju Udruzi na raspolaganje jedan svoj opremljeni rad.

• Svaka osoba koja samostalno izlaže u galerijskom prostoru Grupe treba ostaviti jedan svoj rad kao i 10% od vrijednosti prodanih radova. Tako prikupljena sredstva išla bi za održavanje prostora kao i za plaćanje čuvanja izloženih eksponata.

• Skupne izložbe članova organizira radna grupa Udruge (članovi su obavezni donijeti svoj rad dobro opremljen i na vrijeme), a samostalne pojedinac.

• Članovi Grupe'69 često sudjeluju na organiziranim kolonijama.

• Svaki član može predstaviti sebe i četiri svoja rada u „galeriji“ na našim web stranicama.

• Studijska putovanja organiziramo nekoliko puta godišnje

Danas, stotinjak članova Grupe'69 uspostavlja likovne i prijateljske odnose s mnogim srodnim udrugama i sekcijama u Hrvatskoj i izvan naše zemlje. Trudimo se pružiti što veću raznolikost i bogatstvo likovnih i društvenih sadržaja poput stručnih predavanja, radionica, kolonija i studijskih putovanja.

Želite li postati našim članom donesite nekoliko svojih radova u galeriju Grupe'69 koje će Komisija za prijem novih članova pregledati. 

 
Kraljevi ulice

Film

Heamatology Croatia

Tko je Online

Gostiju online: 4